Opis forum
Witam was wszystkich jestem jak dobrze wiecie RADIATION ale na serio mam na imie Patryk Kuc KUCU dla ziomków i przyjaciół
Mieszkam w Katowicach / szopienicach na ul lwowskiej gdzie wszyscy sie znają tytułowa bezkrewna rodzina jest zajefajnie ....
Ucze sie w ZSZ nr 7 w szopienicach kierunek.....piekarz ale koncze szkołe i ida na tiry i wale 75 euro za dzień hehehe:D
Moje marzenia to znowu wylądować na qlimaxie skok na bungeeeeeee i spokojny dom z piękną dziewczyną nad jeziorem a jak nie dostane domu to wystarczy Toyota supra z soundem od ALPHINE kółek od RO_JA na wykończenia BRIDE i cacy
Interesuje sie Technologią , Autami , TECHNO TECHNO I JESZCZE RAZ TECHNO Q.L.I.M.A.X wszyscy inni przy nim jeszcze wale dożo mojego czasu w gry i świat gier pozatym jest cool filmy oglądam i te nowe i stare lubie jak nie mam czasu to siedziec w domu i czekać na wypłate
(kieszonkowe)
Na ogół mój charakter jest nieokreślony raz jestem spokojny jak woda na bezwięcznej pogodzie innym razem czuje sie jakbym mógł przelecieć całe szopienice wzdłż i w szerz na rękach na ogół to jestem porąbany kiedyś zadzwonił do mnie równie porąbany kolega i zapytał sie cy idziemy nad staw pływać ja na to nie ma sprawy wszystko cool ale był 22 grudnia ale to szczegół
ze mną nikt sie nie nudzi a przynajmniej nie udało mi sie kogoś zanudzić ( a szkoda )
jeśli chodzi o umiejętności to umie driftowac autem , dobrze malować (zależy co ) majsterkować , podciepywać i rzucać nożem , a w graniu przez LANA to nie spotkałem jeszcze równego sobie mówie poważnie kolejną umiejętnością jest brawurowa jazda na quadzie ( aktualnie go nie mam [ zatarty silnik] ) pozatym zajmuje sie gotowaniem i eksperymentowaniem w kuchni kolejną sztuką którą dopracowywuje jest tzn ,,pooodryw,, tak dla jaj i w sumie to wszystko
jak chcecie czego jeszcze wiedzieć to walić z mostu