#1 2007-08-28 14:38:53

RADIATION

Administrator

5606663
Punktów :   

O MNIE.......

Witam was wszystkich jestem jak dobrze wiecie RADIATION ale na serio mam na imie Patryk Kuc  KUCU dla ziomków i przyjaciół

Mieszkam w Katowicach / szopienicach na ul lwowskiej gdzie wszyscy sie znają tytułowa bezkrewna rodzina jest zajefajnie ....

Ucze sie w ZSZ nr 7  w szopienicach kierunek.....piekarz ale koncze szkołe i ida na tiry i wale 75 euro za dzień hehehe:D

Moje marzenia to znowu wylądować na qlimaxie skok na bungeeeeeee i spokojny dom z piękną dziewczyną nad jeziorem a jak nie dostane domu to wystarczy Toyota supra z soundem od ALPHINE kółek od RO_JA na wykończenia BRIDE i cacy

Interesuje sie Technologią , Autami , TECHNO TECHNO I JESZCZE RAZ TECHNO Q.L.I.M.A.X wszyscy inni przy nim jeszcze wale dożo mojego czasu w gry i świat gier pozatym jest cool filmy oglądam i te nowe i stare lubie jak nie mam czasu to siedziec w domu i czekać na wypłate (kieszonkowe)

Na ogół mój charakter jest nieokreślony raz jestem spokojny jak woda na bezwięcznej pogodzie innym razem czuje sie jakbym mógł przelecieć całe szopienice wzdłż i w szerz na rękach na ogół to jestem porąbany kiedyś zadzwonił do mnie równie porąbany kolega i zapytał sie cy idziemy nad staw pływać ja na to nie ma sprawy wszystko cool ale był 22 grudnia ale to szczegół
ze mną nikt sie nie nudzi a przynajmniej nie udało mi sie kogoś zanudzić ( a szkoda )

jeśli chodzi o umiejętności to umie driftowac autem , dobrze malować (zależy co ) majsterkować , podciepywać i rzucać nożem , a w graniu przez LANA to nie spotkałem jeszcze równego sobie mówie poważnie kolejną umiejętnością jest brawurowa jazda na quadzie ( aktualnie go nie mam [ zatarty silnik] ) pozatym zajmuje sie gotowaniem i eksperymentowaniem w kuchni kolejną sztuką którą dopracowywuje jest tzn ,,pooodryw,, tak dla jaj i w sumie to wszystko

jak chcecie czego jeszcze wiedzieć to walić z mostu

http://images13.fotosik.pl/75/e81947364404e2d6.jpg
NON STOP RABUJE NON STOP ZłOMUJE NON STOP ZABIJAM NON STOP WYGRYWAM.....

Stopka forum

RSS